Startside
Sprogrejser
Efterskole information
Unge i Danmark anno 2008
Når alle smider ansvaret fra sig
Da Muren faldt

Samfundsforhold - unge
Denne side informerer om forskellige emner, der har aktualitet for unge.

Oplysning om konkrete områder

Sprogrejser

Der er mange unge, som er rodløse og søger svar. Nogle unge søger svar i udlandet, hvad enten det drejer sig om korte kursusophold på sprogskoler eller længerevarende ophold som udvekslingsstudent eller au-pair i håbet om at græsset er grønnere på den anden side af plankeværket.

Kost- og efterskoler

Der er mange hjem, som er præget af konflikter mellem de unge og deres familier. Siden om kost- og efterskoler giver svar på nogle af de spørgsmål som familierne bør stille sig selv inden at beslutning om forvisning træffes.

Sekundært så kan den unge være kommet i problemer med loven og så kan myndighederne - som det så ofte er tilfældet - have peget på efterskolerne som et afsoningssted. Siden kan give svar på mange af de bekymringer en forælder måtte have.

Forslag / kommentarer til politikerne

Unge i Danmark anno 2008 er en debatside med nogle konkrete forslag til hvordan at samfundet kan lave nogle løsninger i en tid, hvor at 20% af af en ungdomsårgang ikke for en egentlig ungdomsuddannelse og går ind i voksenlivet som ufaglært.

Når alle smider ansvaret fra sig er et blog-indlæg fra Internettet skrevet i lyset af de seneste tids problemer med den voksende generationskløft og almindelige anarki i samfundet.

Da muren faldt er forklaringen på at webmasteren af dette site - Carsten Overgaard - grundlagde hjemmesiden Secret prisons for teens